SPECIALS

Ben je met een zakenrelatie in Nijmegen en op zoek naar een luxe restaurant? Wil je je partner verrassen met een chique diner? Misschien zoek je een restaurants met vega(n) mogelijkheden? Bekijk dan snel de specials.

Boerenkool en kikkererwten salade
Vegan-2.png

VEGA(N)

Nijmegen beschikt over verscheidene restaurants die vega(n) koken of vaste vega(n) gerechten op de kaart hebben staan. Bekijk snel de restaurants.

Ontwerp zonder titel-51.png
Ontwerp zonder titel-50.png

LUXE

De luxe restaurants zijn de restaurants waar jij je zakenpartner zonder meer mee naartoe kan nemen of waar jullie een relatiejubileum vieren. Restaurants van topkwaliteit en klasse.

Pittige tonijn rol
Ontwerp zonder titel-52.png

ALL-YOU-CAN-EAT

Ben je hongerig of heb je zin in een feestmaaltijd? Geniet dan van het all-you-can-eat concept. Hier vind je een overzicht van alle Nijmeegse restaurants met all-you-can-eat mogelijkheden.

Chips en bier
Borrel-3.png

BORREL

Heb je zin in een borrel bij een restaurant en wil je daar ook een lekker borrelhapje bij? Misschien een 3-gangen diner? Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Bekijk hier de restaurants.

swings
Wine Kids-3.png

WINE, DINE & KIDS

Zoek je een restaurant waar jij lekker kan borrelen en eten zonder dat de kids zich gaan vervelen? Bij deze restaurants vermaken jouw kids zich prima in de speelhoek! 

Party Theepot
High Tea wit

HIGH TEA

Ben je op zoek naar een restaurants met een heerlijke high tea voor bijvoorbeeld een babyshower, verjaardag, surprise party of vrijgezellenfeest? Bekijk dan hier alle high tea restaurants in Nijmegen!

Buiten zitten
Verwarmd en droog terras WIT.png

OVERDEKT & VERWARMD TERRAS

Zit jij niet graag in de kou, maar ben je wel op zoek naar een restaurant in Nijmegen waar je overdekt en verwarmd op het terras kan zitten? Bekijk dan hier alle restaurants met een overdekt en verwarmd terras.

Receptie drankje
High Wine

HIGH WINE

Naast de high tea, wint de high wine het aan populariteit in Nijmegen! Zin in een paar lekkere glazen wijn met hapjes? Zoek dan snel een leuk restaurant uit die een high wine aanbiedt.