VIEF

Vief

Wat is Vief? No limits, no borders.
Eten bij Vief is zeker iets heel anders! Onze wereld is rijk aan verschillende groentes, fruit, vissoorten, vleessoorten, kruiden, dranken, gewoontes en gebruiken. Dit alles vormt de inspiratie voor ‘het pallet’ van Vief. In al onze gerechten en dranken brengen wij smaken, geuren, producten en technieken samen.

Vief probeert u – als onze gast – telkens mee te nemen en te verrassen met al het moois wat deze bonte wereld te bieden heeft. Dit doen wij met diverse, kleine porties voor een vaste lage prijs. Begin met één, twee of meer van onze gerechten (voor de echte Bourgondiërs onder ons). Laat u verrassen door onze suggesties, gecombineerd met een lekker bijpassend drankje. En als u meer wilt proberen, bestelt u er gewoon nog één!

Kinderen hebben bij Vief ook een streepje voor. Onze chefs maken speciaal voor hen het gerecht wat ze in ieder geval lekker vinden.

Ons advies: reserveer een tafel en kom gezellig langs! U vindt ons aan de Waalkade nummer 66 te Nijmegen. In ons historische pand, met uitzicht op de Waal, bereiden onze koks in de open keuken uw gerechten en ervaart u front-face-cooking.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nijmegen Centrum

Waalkade 66, 6511 XP Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Goedkoop

Openingstijden - Wit.png

Di t/m Zo
15:30 - 22:00 uur

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

NEDERLANDS

SPECIALS

BORREL, OVERDEKT VERWARMD TERRAS