THE TOSTI CLUB

The Tosti Club

The Tosti Club, laten we eerlijk zijn: eigenlijk bestaat er gewoon geen beter lunchgerecht dan een goeie tosti. En goeie tosti’s, daarvoor moet je bij ons zijn , The Tosti Club. Zoals de naam zegt zijn wij de echte tosti-experts. Een gerecht dat simpel lijkt en toch net effe naar een hoger te niveau tillen.
Het brood dat voor de tosti’s wordt gebruikt, wordt speciaal voor The Tosti Club gebakken het meel wordt gemalen door de molenaar. Het brood wordt pas gesneden als je de tosti hebt besteld. Verser kan dus niet! Wij werken met producten die speciaal voor ons geselecteerd zijn en diverse producten worden zelfs speciaal voor ons gemaakt
De tosti’s smaken stuk voor stuk naar meer. Het paradijs op een gebakken boterham!
Onze vers belegde boterhammen.
“Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de oorsprong van de ingrediënten en focus op één voornamelijk product “The Tosti”. De mensen in de huidige “Way of Life” laten genieten. Passie voor the Story achter een Tosti. Zo is The Tosti Club ontstaan.”! Stel je eigen Tosti samen, kies één door Top Chefs samengestelde Tosti’s. Sinds de opening op The Tosti Club in Breda zijn ook onze proeverijen, samengestelde boterhammen en all day breakfast gerechten een succes.
Bij The Tosti Club kan je in een eigentijdse sfeer de dag beginnen met een heerlijk ontbijtje. ‘s Morgens heerlijke toast van desembrood, jam en een gekookt eitje. Of misschien een romige beker Yoghurt of American pancakes met, granola en vers fruit
Samen met onze Slow Tea en koffie specialiteiten kan iedereen in The Tosti Club genieten op elk moment van de dag 7 dagen in de week.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nijmegen Centrum

Houtstraat 1, 6511 JK Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Goedkoop

Openingstijden - Wit.png

Ma t/m Zo
11:00 - 16:00 uur

Beoordeling - Wit.png

Zeer goed

CUISINE

LUNCH

SPECIALS