PASTA E FAGIOLI

Pasta e Fagioli

Chef Nino Casella en gastvrouw Annamarie Casella begonnen in 1996 in de Van Welderenstraat Pasta e Fagioli om mensen kennis te laten maken met de Italiaanse keuken, kwaliteit en verrassende gerechten met eigen visie.

Niets gebeurt zomaar in de Italiaanse keuken; alles heeft een functie om de authenticiteit van het product te ondersteunen en natuurlijk mogen authentieke producten en recepten op een eigen manier bewerkt worden, maar we hebben de culinaire plicht oorspronkelijke producten en gerechten te beamen.

Ons restaurant heeft een heerlijk terras aan de voorzijde met ongeveer 24 zitplaatsen.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nijmegen-Oost

Van Het Sant-straat 97, 6523 BC Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Gemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Di t/m Za
17:00 - 19:00 uur

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

ITALIAANS

SPECIALS

LUXE