MOONS CARPACCIO

Moons Carpaccio

Eigenares Monica heet je graag van harte welkom bij Moons Carpaccio. De naam Moons komt voort uit Moon(tje), die nog steeds in gebruik is als koosnaampje.

Na 18 jaar als zelfstandiger in de assurantiën werkzaam te zijn geweest werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en door deze te combineren met haar passie voor eten is een eigen restaurant nu werkelijkheid geworden. Dus als je net als Monica gek bent op carpaccio kom dan proeven!

Oorspronkelijk is carpaccio een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas, kerssla, mayonaise, tabasco en peper. Carpaccio is een creatie uit 1950 van Giuseppe Cipriani, de kok en eigenaar van Harry’s bar in Venetië (Italië), waar vele beroemdheden van die tijd vertoefden (o.a. Charlie Chaplin, Ernest Hemingway en talloze adellijken, o.a. Koningin Wilhelmina)
Hij vernoemde zijn gerecht naar de schilder Vittore Carpaccio die op dat moment een tentoonstelling van zijn werken had in zijn restaurant.

Bij Moons Carpaccio kun je ook genieten van een carpaccio van tongstrelende vis of heerlijke groenten en zelfs van fruit, laat je verrassen.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nijmegen Centrum

Molenstraat 74, 6511 HH Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Gemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Ma t/m Wo 10:00 - 17:00
Do t/m Za 10:00 - 22:00
Zo 12:00 - 22:00

Beoordeling - Wit.png

Zeer goed

CUISINE

LUNCH, ITALIAANS

SPECIALS