M.I.A.

M.I.A.

I am Made In Asia
M.I.A is een jong en verfrissend nieuw Asian spicy streetfood restaurant volgens het concept van share dining. Ontstaan uit de behoefte van mensen om gerechten met elkaar te delen, kun je er genieten van talrijke traditionele gerechten uit Azie. Gelegen op het centraal station van Nijmegen is het zeer goed toegankelijk.

Dinner like all Asian cultures
Ervaar de rijke smaken van het verre oosten en prikkel je zintuigen, waan je in exotische sferen, ervaar de oudste thee cultuur van de wereld en beleef het aroma van diverse asian speciality tea. Kom gezellig lunchen met vrienden, ontdek samen een nieuwe wereld en begeef je op een avontuurlijke culinaire reis door Azie. Raak geinspireerd door de sfeervolle omgeving en get work done! Ervaar traditionele Thaise, Chinese en Vietnameze hoofdgerechten of laat je verassen door de rijke smaken van uniek oriental bier.

Share Dining
Bedoelt om mensen nader tot elkaar te brengen en hen de mogelijkheid te geven een veelheid aan uiteenlopende gerechten te kunnen uitproberen, is share dining de ideale gelegenheid om met vrienden of collega's uit eten te gaan. Het concept komt erop neer dat de gerechten in kleinere porties verdeeld worden over de tafel, zo kun je naast hetgeen je zelf besteld hebt ook genieten van de gerechten die je vrienden, kenissen of collega's besteld hebben.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nabij Nijmegen Centrum

Stationsplein 6C, 6512 AB Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Gemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Ma t/m Wo 9:00 - 22:00
Do t/m Zo 9:00 - 23:00

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

LUNCH, AZIATISCH

SPECIALS