INDIAN WAY

Indian Way

U vindt ons aan het begin van het centrum vlakbij museum het Valkhof en met uitzicht op het Hunnerpark. Ons restaurant bestaat al sinds 1994. Centraal in de Indiase keuken staat enerzijds de tandoori (klei-oven), waarin de verschillende vleesgerechten bijzonder mals worden gegrild en anderzijds de curries.

De curries, niet te verwarren met kerrie, zijn verschillende kruidenmelanges waarin het vlees, vis of groenten worden gekookt. We hebben 57 glutenvrije hoofdgerechten waarvan er 9 vegetarisch zijn, waaronder 5 veganistich. Bij elk gerecht is vermeld of het mild (geen enkel scherp kruid in aanwezig, licht zoet van smaak), medium of pittig gekruid is.

De Indiase thali royal (rijsttafel) is evenals de vegetarische variant al jaren veruit het populairst. Ook de tandoori mixed grill, voor de liefhebber van veel gegrild vlees, bijzonder mals gegrild door de tandoori oven, is favoriet.

We maken alles zelf en gebruiken geen convenience producten met toevoegingen. En alle gerechten worden vers klaargemaakt en dat proef je!

We adviseren u graag om tot een goede keuze te komen.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nijmegen Centrum

Sint Jorisstraat 30, 6511 TD Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Gemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Ma t/m Zo
Dinsdag gesloten
16:30 - 20:00 uur

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

AZIATISCH

SPECIALS