GROENEWOUD

Groenewoud

Groenewoud gebouwd in 1763 aan de rand van het centrum van Nijmegen, heeft een historie van horeca die teruggaat tot 1820. Groenewoud is sinds jaar en dag een begrip in Nijmegen en omstreken. In 2019 werden Maurice Kersten en Susanne Hulck eigenaar van Groenewoud. Sindsdien kunt u hier culinair genieten in een sfeervolle setting in het restaurant of met een groter gezelschap in de zaal of het Koetshuis.

Wij vinden het belangrijk dat de gasten zich welkom voelen in een toegankelijk concept, maar tegelijkertijd wel alles van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van beleven, eten, drinken en borrelen. Verwend worden met mooie producten op de juiste manier bereid en geserveerd.

Behoud van historie en traditie is belangrijk, na het ombouwen van café naar restaurant zullen de authentieke eigenschappen van het pand harmonieus samengaan met de eigentijdse en stijlvolle elementen van nu.
Een mooie eetgelegenheid die past bij het monumentale pand. Het restaurant heeft een “all day dining” kaart waar men in winter en zomer, binnen en buiten kan genieten van koffie met iets lekkers, een mooi gerecht van de kaart of een mooi glas wijn met een kleine snack.

Wij heten u van harte welkom voor culinair genot!

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nijmegen-Oost

Groesbeekseweg 227, 6523 NW Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Gemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Di t/m Zo
12:00 - 22:00

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

LUNCH, NEDERLANDS

SPECIALS