CLAUDIUS

Claudius

Vlees is dé specialiteit van Claudius. Het wordt bereid door onze chef op de houtskoolgrill die midden in het restaurant staat. Voordat hij gaat grillen, laat hij het vlees aan de gasten aan tafel zien. Zo weet u precies wat u besteld heeft. Ook de saladewagen komt bij u aan tafel. Daarbij kunt u zelf een salade samenstellen en een huisgemaakte dressing kiezen. Bij het hoofdgerecht serveren we verder warme seizoensgerechten. En u maakt uw diner compleet met een heerlijke wijn van onze zeer uitgebreide wijnkaart.

Door de constante en goede kwaliteit komen veel gasten graag terug bij Claudius. Ook binnen het bedrijfsleven staan we bekend als hét restaurant waar je niet voor verrassingen komt te staan. Claudius is ook een mooi restaurant gesitueerd in een stadspand met aangebouwde serre. En in de zomer kunt u dineren in onze sfeervolle tuin.

De naam Claudius is niet zomaar gekozen. Het komt van de Batavier Claudius Civilis, aanvoerder van de Bataafse Opstand (69-70 na Christus) tegen de Romeinen in Nijmegen.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nijmegen Centrum

Bisschop Hamerstraat 12, 6511 NB Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Gemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Wo t/m Zo
17:30 - 21:30 uur

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

MEAT & GRILL

SPECIALS

LUXE