BRASSERIE MANNA

Brasserie MANNA

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is er leven in de Brasserie. Vijf dagen in de week ben je welkom voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner. De Brasserie is ongedwongen, vertrouwd en altijd goed. Loop binnen, vind je plek aan tafel, bij de haard, of toch op het terras. Waar heb je zin in? Koffie met iets lekkers, een snelle of een zakelijke lunch? Is het tijd voor een borrel aan de bar, wil je al aan tafel? De Brasserie ligt aan je voeten. Voel je thuis, voel je welkom.

Je kunt echt lekker lunchen en uit eten bij Brasserie MANNA. Relaxt met je gezin, vrienden, familie of gewoon met elkaar. Op de kaart vind je de lievelingen uit de klassieke brasseriekeuken. Expect the expected! Geen verrassingen daar, al was je misschien vergeten hoe goed deze gerechten zijn. Je proeft en ziet het vakmanschap, het oog voor detail en de liefde voor lokale producten. De herontdekking van het pure culinaire vak; dat is Brasserie MANNA.

De Brasserie serveert een serieuze high tea. Elke dag worden de taartjes, cakes, macarons en al het andere lekkers vers gebakken. Het is mooi, het is veel, het is bijzonder en lekker! En volop keuze: cream tea, high tea en – allergie, dieet, intolerantie, geen zin in? – onze Diet tea is de oplossing. High tea op z’n tolerantst.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nabij Nijmegen Centrum

Oranjesingel 14, 6511 NT Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Bovengemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Wo t/m Zo
07:00 - 22:00 uur

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

LUNCH

SPECIALS

LUXE, HIGH TEA, HIGH WINE