BAR SOCIO

Bar Socio

Het moment van de dag waar velen van ons het meest naar uitkijken: “De borrel”. Lekkere hapjes op tafel, genieten van goede wijnen, speciale biertjes een cocktail op zijn tijd.. dat samen met jouw vrienden of familie doe je bij Bar Socio!

Lisa haar passie voor bourgondisch eten, lekker drinken & gezellig samenzijn wil ze graag met iedereen delen en heeft geleid tot de opening van Bar Socio in het centrum van Nijmegen!

Lisa heeft altijd al gedroomd van een eigen borrelbar, na 8 jaar in de sales en marketing gewerkt te hebben werd het nu tijd! Lisa houdt enorm van eten en speciaalbier, dit leidde tot de start van de opleiding tot biersommelier bij StiBON. Deze kennis deelt ze graag met je.

Zodra je bij Bar Socio binnen stapt, je gaat zitten en je eerste drankje voor je neus hebt, wil je het liefst je schoenen uitschoppen en doen alsof je thuis bent. Dat gevoel hopen wij voor jullie te creëren. Doordeweeks klets je gezellig bij met vrienden en familie en in het weekend trap je, je avond bij ons af voordat je op stap gaat.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nabij Nijmegen Centrum

Van Welderenstraat 90, 6511 MR Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Gemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Wo 16:00 - 23:00
Do 16:00 - 00:00
Vr 16:00 - 01:00
Za 14:00 - 01:00
Zo 14:00 - 21:00

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

NEDERLANDS

SPECIALS