'T SFEERHUYS

't Sfeerhuys

Op het gebied van feesten heeft ’t Sfeerhuys de Looimolen inmiddels een reputatie hoog te houden. We hebben al heel wat mooie, uitbundige, stijlvolle, gezellige en fantastische feesten achter de rug. Naast de kwaliteit van onze keuken en het muzikale aspect, is daar ook altijd onze sfeervolle inrichting en vriendelijk personeel. Kortom, de ingrediënten zijn aanwezig, nu u nog.
Het maakt ons niet uit om wat voor feest het gaat. We hebben de ruimte om voor alle grote en kleine groepen een geweldig (familie)feest te houden. Helemaal naar uw wensen en ideeën. Samen met onze expertise, maken we er een swingend verjaardagsfeest van of misschien wel een stijlvolle 25-jarige bruiloft, of een feestelijk diner, of een uitbundig personeelsfeest, of... vult u zelf maar in.

Twee keer per week is ’t Sfeerhuys de Looimolen geopend als restaurant. Gasten kunnen bij ons terecht op iedere donderdag- en iedere zondagavond voor een driegangen verrassingsdiner. U geeft alleen aan of u het hoofdgerecht vis, vlees of vegetarisch wilt hebben en onze keukenbrigade gaat vervolgens voor u aan de gang. Met maar één doel voor ogen: u culinair te verwennen. Op de zondag kunt u al vanaf 10.30 uur bij ons komen ontbijten, daarna brunchen, lunchen en in de middag serveren we een high-tea.

KENMERKEN

Locatie - wit.png

Nijmegen-Midden

Looimolenweg 15, 6542 JN Nijmegen, Nederland

Budget - Wit.png

Gemiddeld

Openingstijden - Wit.png

Do 17:00 - 22:00
Zo 10:30 - 22:00

Beoordeling - Wit.png

Uitmuntend

CUISINE

LUNCH, NEDERLANDS

SPECIALS

HIGH TEA, KIDS WINE