• Restaurants Nijmegen

POKÉ PERFECT: de nieuwe hotspot in Nijmegen

Weten jullie nog dat we aankondigden dat MUNT-saladebar haar deuren zou sluiten? En dat daar iets tofs voor in de plaats zou komen? Eindelijk weten we wat er in het oude MUNT pand aan de In de Betouwstraat in het centrum van Nijmegen komt: Poké Perfect!


Poké Perfect Nijmegen

Over Poké Perfect

Dus, wat is poké? Poké (uitgesproken als pokay) is een traditioneel Hawaiiaans gerecht, oorspronkelijk bestaande uit sushirijst, rauwe vis en verschillende toppings geserveerd in een kom. Je zou het eigenlijk kunnen omschrijven als sushi in een kom. Maak je geen zorgen als je geen fan bent van rauwe vis. Er zijn genoeg andere opties waar je uit kunt kiezen.


Poké Perfect ken je misschien al vanuit andere steden, zoals: Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Leiden, Almere, Dordrecht en Haarlem. De eerste vestiging opende haar deuren in Amsterdam en het is een groot succes!


Gerechten

Poké Perfect Nijmegen pokebowl
Foto: Poké Perfect

Bij Poké Perfect bestel je de heerlijkste (zelf samengestelde) Hawaiiaanse gerechten, zoals dus de poké bowls met Gyoza, zalm, Spicy Sriracha Tuna, tempura garnalen, etc. Je kunt bij de gerechten kiezen tussen een Bowl of een Sushirrito. Dat laatste is een burrito gevuld met de ingrediënten van een bowl. Naast deze gerechten, vind je ook side dishes op de kaart, waaronder: Yakitori chicken spiesjes, Seaweed salad, Kibbeling en Gyoza. En de echte Hawaiiaanse desserts kunnen niet ontbreken op de menukaart. Kies voor de Chocolate brownie,

Spekkoek of Mochi balls. Watertanden!


Oja, er zijn ook vegan gerechten!


Bij Poké Perfect kan je gerechten in het restaurant, op het terras of in de binnentuin eten, maar je kan ook online bestellen. Het interieur van Poké Perfect Nijmegen wordt licht en wit met veel planten.


Poké Perfect Nijmegen Sushirrito
Foto: Poké Perfect | Sushirrito

Wanneer mogen we?!

Poké Perfect Nijmegen hoopt per 1 augustus a.s. haar deuren in Nijmegen te openen. Tot die tijd zijn Kristel en Nickey nog druk bezig met een grote verbouwing, dus we hebben helaas nog even geduld nodig.


Houd onze website en socials en die van Poké Perfect in de gaten voor meer info over de opening!

193 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven