• Restaurants Nijmegen

Locals Only wordt Kantine van Bairro Alto

Op de Facebook pagina van Locals Only ontdekten wij het volgende:


Foto: Locals Only

"Twee jaar geleden begonnen wij - Thomas & Leonne - met heel veel liefde op deze bijzondere plek ons koffietentje Locals Only. Nu hebben wij besloten om het stokje over te dragen: vanaf juni gaan Caitlin en Marleen verder op ons fijne plekkie. We hadden ons geen betere (en leukere) opvolgers kunnen wensen en we zijn super trots dat we hier in de Splendorfabriek de basis voor kick ass koffie hebben mogen leggen. Out with the old, in with the new. We gaan deze plek missen, maar kunnen stiekem niet wachten om hier in de tuin als gast koffietjes te komen drinken. Voor ons liggen er nieuwe avonturen en goeie golven aan de horizon.


Binnenkort gaat Locals verder als Kantine van Bairro Alto. Caitlin en Marleen gaan er een fantastische plek van maken met hele goede koffie, lunch & evenveel liefde.


THE LAST DANCE

Vrijdag 14 mei is onze laatste dag hier op de vloer. Ons terras is dan van 12.00 tot 18.00 geopend en we drinken heel graag een biertje, wijntje, koffietje of frisje met je om te proosten op nieuwe avonturen.


Voor alle Locals gasten uit de buurt en uit de Splendorfabriek: dankjewel voor jullie gezelligheid, leuke aanwezigheid, goeie gesprekken en fijne feestjes. Voor nu, peace out."Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van de Kantine van Bairro Alto? Volg ons dan op Instagram.
66 weergaven0 opmerkingen