• Restaurants Nijmegen

Bezoek aan Hotel Nimma

Vorige week zijn we weer op mystery visit geweest. Deze keer hebben we Hotel Nimma bezocht. Hotel Nimma bevindt zich in Nijmegen-West, vlakbij het Honig complex en de nieuwbouwwijk Koningsdaal. Hotel Nimma beschikt over een ruim terras en bovenop het pand bevindt zich een rooftop bar genaamd Level 4. Deze rooftop bar geeft je een prachtig uitzicht.Op de dag van ons bezoek is het zo'n 20 graden Celsius, dus wij kiezen voor het terras. We hebben overigens geen keuze, want Level 4 is momenteel niet geopend en binnen zitten mag nog niet. Het is druk, want het terras zit vol. Reserveren is niet verplicht (kan ook aan de deur), maar wel handig als je direct een tafel wilt bij aankomst van dit populaire terras.


De lunchkaart

We hebben telefonisch gereserveerd en onze tafel staat voor ons klaar. We bekijken de lunchkaart

Sandwich Sticky Chicken

bestellen onze drankjes en niet snel daarna ook een maaltijd. Op de lunchkaart staan o.a. soep, sandwiches, kroketten, tosti's, salades, pokebowls, sweets borrelhapjes en gerechten voor kids. Er zijn ook vegan gerechten. De drankenkaart bevat vele soorten wijn, bier, fris, limonades, warme dranken en cocktails.


We hoeven niet lang op onze drankjes te wachten, ondanks de drukte. Hetzelfde geldt voor de lunch. We hebben gekozen voor een Sandwich Sticky Chicken en een zomercoupe. Die sandwich is SENSATIONEEL! Zie foto hiernaast. De kip is daadwerkelijk sticky en perfect in combinatie met het in dikke plakken gesneden oerbrood. Een flinke maaltijd. De zomercoupe bevat vanille ijs, verse aardbeien, merengue op een bodem van verkruimelde bastogne koekjes. Ook deze is binnen 5 minuten op; genieten!


De bezoekers

Het is duidelijk dat Hotel Nimma zich onder andere focust op gezinnen met jonge kinderen. Bij binnenkomst bij de receptie treffen we aan de rechterkant een grote kinderhoek vol speelgoed en speelmogelijkheden. Ook buiten staat een groot speelhuis met meerdere zandbakken (incl. speelgoed), schommels, een glijbaan en een enorme trampoline. Dit is voor veel ouders/ verzorgers een perfecte plek om even te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Het terras en de speeltuin zijn overigens afgezet met hekken, zodat kinderen niet kunnen ontsnappen. Op het terras van Hotel Nimma genieten papa en mama van een drankje, terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende speelhoeken. Honden zijn overigens welkom op het terras.Onze waardering

Wij hebben enorm genoten en de gasten om ons heen ook zagen we. De drankjes zijn heerlijk, worden op tijd geserveerd en we raden je zeker aan om ook een hapje te eten. Uiteraard bevelen wij de Sandwich Sticky Chicken aan ;-). Hotel Nimma is een perfecte plek voor ouders/ verzorgers met kinderen, al is het zonder kinderen ook goed toeven. Hotel Nimma bevindt zich op loopafstand van het centrum en het is absoluut de moeite waard om een wandeling te maken naar dit populaire hotel.


Yes, wij bevelen Hotel Nimma zeker aan; Hotel Nimma krijgt van ons een 8,5!Over Hotel Nimma

Weurtseweg 478

Nijmegen-West

www.hotelnimma.nl


Cuisine: Lunch, Nederlands

Prijsklasse: Gemiddeld

Beoordeling: Uitmuntend

Thuisbezorgd: Nee

Afhalen: Ja


Nice to know

Wij komen altijd onaangekondigd als 'mystery guest' naar een restaurant in Nijmegen. Wij willen the full experience zoals alle andere gasten dat krijgen. Hotel Nimma was niet op de hoogte van ons bezoek.

269 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven