Locatie - wit.png

MAPS

Zoek jij een restaurant liever op de kaart van Nijmegen? Maak hieronder dan een categorie keuze en bekijk de locaties van de restaurants.

ontbijt

ONTBIJT

Ontbijt jij graag met een croissantje of ga je liever voor een rijkgevulde yoghurt? Bekijk hier snel alle Nijmeegse restaurants met ontbijt mogelijkheden.

Locatie - wit.png
gezonde Lunch
Lunch.png

LUNCH

Een lunch kan je zo gek maken als je zelf wilt. Je kan o.a. kiezen voor een tosti, salade, pizza, biefstuk of een overheerlijke kwark. Hier bekijk je alle Nijmeegse restaurants die lunch aanbieden.

Locatie - wit.png
Burger Double

MEAT & GRILL

De restaurants met de meest sappige burgers, malse biefstukken en heerlijke mixed grills vind je op de Meat & Grill pagina.

Locatie - wit.png
Sushi op plaat

AZIATISCH

Heb je trek in sushi, noodles of een smakelijke Aziatische salade? Neem een kijkje bij alle Nijmeegse restaurants met een Aziatische keuken.

Locatie - wit.png
Stamppot met gehaktballen
Tulpen.png

NEDERLANDS

Op de uitgebreide lijst van Nederlandse restaurants vind je alle restaurants met een Nederlandse keuken. Stamppotje of erwtensoep? Vind ze hier!

Locatie - wit.png
Gewoon een plakje

ITALIAANS

Droom weg en geniet bij de Italiaanse restaurants. Pizza, pasta, carpaccio: in Nijmegen vind je het allemaal.

Locatie - wit.png
Uien soep

FRANS

De Franse keuken vind je ook in Nijmegen! Wil jij heerlijk Frans dineren onder het genot van een goed glas wijn? Maak je keuze!

Locatie - wit.png
Paella eten
Paella.png

SPAANS

Bij Spanje denk je aan paella en tapas. Uiteraard heeft Nijmegen restaurants die jou verwennen met de mooiste Spaanse gerechten. Bekijk ze snel.

Locatie - wit.png
Kip Shish Kebab
Ontwerp zonder titel-48.png

GRIEKS

In Griekenkand houden ze van vlees, veel gekruid vlees. Heb jij ook trek in een typisch Grieks gerecht? Bekijk dan snel de Griekse restaurants.

Locatie - wit.png
Boerenkool en kikkererwten salade
Vegan-2.png

VEGA(N)

Nijmegen beschikt over verscheidene restaurants die vega(n) koken of vaste vega(n) gerechten op de kaart hebben staan. Bekijk snel de restaurants.

Locatie - wit.png
Ontwerp zonder titel-51.png
Ontwerp zonder titel-50.png

LUXE

De luxe restaurants zijn de restaurants waar jij je zakenpartner meer naartoe kan nemen of waar jullie een relatiejubileum vieren. Restaurants van topkwaliteit en klasse.

Locatie - wit.png
Pittige tonijn rol
Ontwerp zonder titel-52.png

ALL-YOU-CAN-EAT

Ben je hongerig of heb je zin in een feestmaaltijd? Geniet dan van het all-you-can-eat concept. Hier vind je een overzicht van alle Nijmeegse restaurants met all-you-can-eat mogelijkheden.

Locatie - wit.png
Chips en bier
Borrel-3.png

BORREL

Heb je zin in een borrel bij een restaurant en wil je daar ook een lekker borrelhapje bij? Misschien een 3-gangen diner? Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Bekijk hier de restaurants.

Locatie - wit.png
swings
Wine Kids-3.png

WINE, DINE & KIDS

Zoek je een restaurant waar jij lekker kan borrelen en eten zonder dat de kids zich gaan vervelen? Bij deze restaurants vermaken jouw kids zich prima in de speelhoek! 

Locatie - wit.png
Party Theepot

HIGH TEA

Locatie - wit.png
High Tea wit

Ben je op zoek naar een restaurants met een heerlijke high tea voor bijvoorbeeld een babyshower, verjaardag, surprise party of vrijgezellenfeest? Bekijk dan hier alle high tea restaurants in Nijmegen!

Buiten zitten
Verwarmd en droog terras WIT.png

OVERDEKT & VERWARMD TERRAS

Zit jij niet graag in de kou, maar ben je wel op zoek naar een restaurant in Nijmegen waar je overdekt en verwarmd op het terras kan zitten? Bekijk dan hier alle restaurants met een overdekt en verwarmd terras op Google Maps.

Locatie - wit.png
Receptie drankje

HIGH WINE

Locatie - wit.png

Naast de high tea, wint de high wine het aan populariteit in Nijmegen! Zin in een paar lekkere glazen wijn met hapjes? Zoek dan snel een leuk restaurant op de kaart uit die een high wine aanbiedt.

High Wine