CUISINE

Ben je op zoek naar Italiaanse pizza, Griekse moussaka, Spaanse paella of een vegan gerecht bij de beste restaurants van Nijmegen? Bekijk dan snel welke restaurants welke gerechten graag voor je klaarmaken!

ontbijt

ONTBIJT

Ontbijt jij graag met een croissantje of ga je liever voor een rijkgevulde yoghurt? Bekijk hier snel alle Nijmeegse restaurants met ontbijt mogelijkheden.

gezonde Lunch
Lunch.png

LUNCH

Een lunch kan je zo gek maken als je zelf wilt. Je kan o.a. kiezen voor een tosti, salade, pizza, biefstuk of een overheerlijke kwark. Hier bekijk je alle Nijmeegse restaurants die lunch aanbieden.

Burger Double

MEAT & GRILL

De restaurants met de meest sappige burgers, botermalse biefstukken en heerlijke mixed grills vind je op de Meat & Grill pagina.

Sushi op plaat

AZIATISCH

Heb je trek in sushi, noodles of een smakelijke Aziatische salade? Neem een kijkje bij alle Nijmeegse restaurants met een Aziatische keuken.

Stamppot met gehaktballen
Tulpen.png

NEDERLANDS

Op de uitgebreide lijst van Nederlandse restaurants vind je alle restaurants met een Nederlandse keuken. Stamppotje of erwtensoep? Vind ze hier!

Gewoon een plakje

ITALIAANS

Droom weg en geniet bij de Italiaanse restaurants. Pizza, pasta, carpaccio: in Nijmegen vind je het allemaal.

Uien soep

FRANS

De Franse keuken vind je ook in Nijmegen! Wil jij heerlijk Frans dineren onder het genot van een goed glas wijn? Maak je keuze!

Paella eten
Paella.png

SPAANS

Bij Spanje denk je aan paella en tapas. Uiteraard heeft Nijmegen restaurants die jou verwennen met de mooiste Spaanse gerechten. Bekijk ze snel.

Kip Shish Kebab
Ontwerp zonder titel-48.png

GRIEKS

In Griekenkand houden ze van vlees, veel gekruid vlees. Heb jij ook trek in een typisch Grieks gerecht? Bekijk dan snel de Griekse restaurants.