SOCIAL MEDIA

Via onze Instagram en Facebook posts en stories delen wij wat jij met onze volgers wilt delen. Denk hierbij aan acties, wijzigingen, evenementen waar jullie aan deelnemen, etc.

 

Een social media advertentie is ook mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in social media advertenties en weten precies aan welke knoppen we moeten draaien om jouw publiek te bereiken. Jij levert de doelstelling, foto's, de looptijd en de doelgroep van de advertentie aan en wij plaatsen de advertentie onder ons account binnen het afgesproken budget.

Er zijn drie social media pakketten beschikbaar. Kies hieronder jouw social media pakket.

SOCIAL MEDIA PAKKETTEN

LIGHT

Eénmalige post en story op FB en Insta

 

*Foto en tekst zelf aanleveren

€25

PREMIUM

4 posts en story's op FB en Insta

 

*Foto's en teksten zelf aanleveren

€90

EXCELLENT

Eénmalige post en story op FB en Insta

1 advertentie op FB en Insta

 

*Foto('s) en tekst zelf aanleveren

*Exclusief advertentiekosten FB en Insta

€100

WERKWIJZE

Aanvraagformulier.png

AANVRAGEN 

Via het aanvraagformulier kan je het social media pakket aanvragen. Binnen twee werkdagen ontvang je een bevestiging en alle instructies.

Opsturen.png

TOESTUREN

In de bevestigingsmail tref je alle instructies met betrekking tot het aanleveren van de tekst en foto('s) voor de post, story en/of advertentie. Deze kan je vervolgens naar ons toesturen.

Check.png

OPMAKEN & CHECK

Wij ontwerpen de post, story en/of advertentie voor je. Zodra het concept af is, mag je hem zelf checken voordat wij de post, story en/of advertentie op het overeengekomen moment live zetten.

Live zetten.png

PUBLICATIE

Zodra je de post, story en/of advertentie hebt goedgekeurd wordt deze op het afgesproken moment op onze social media kanalen geplaatst en kunnen volgers hem direct bekijken.