BLOG

Wil jij met jouw bedrijf onder de aandacht worden gebracht met een door ons geschreven blogpost over jouw restaurant? Dat kan! Blogs zijn populaire artikelen die graag worden gelezen en je kan de aandacht voor jouw restaurant hier een boost mee geven. Met een blogpost wordt jouw restaurant positief uitgelicht en creëer je empathie bij jouw (potentiële) doelgroep.

BLOG PAKKET

BLOG

Eén unieke blogpost op onze blogpagina

Minimaal 400 woorden

Incl. afbeeldingen

Maximaal 2 follow links

SEO-proof

Facebook en Instagram boost

€150

WERKWIJZE

Aanvraagformulier.png

AANVRAGEN 

Via het aanvraagformulier kan je een blogpost aanvragen. Binnen twee werkdagen ontvang je een bevestiging en alle instructies. Uiteraard bezoeken wij jouw restaurant voor een kennismaking en nuttige informatie.

Opsturen.png

TOESTUREN

In de bevestigingsmail tref je een datumvoorstel voor ons bezoek aan jullie restaurant. en overige instructies. Nadat we jouw restaurant bezocht hebben, gaan wij aan de slag met de blogpost.

Check.png

OPMAKEN & CHECK

Wij schrijven de blobpost voor je! Zodra het concept af is, mag je hem uiteraard zelf lezen voordat wij de blogpost live zetten op onze blogpagina.

Live zetten.png

PUBLICATIE

Zodra je de blogpost hebt goedgekeurd wordt deze op onze blogpagina geplaatst en krijgt hij een shout-out op onze Facebook en Instagram pagina's. Bezoekers kunnen hem direct bekijken.